Over ons

Onze Missie

Wij willen studenten helpen groeien door het bieden van zelfregie en leiderschap. Dit stimuleren we door kennis en inzichten aan te bieden over bewezen studiemethodes, waaronder (maar niet beperkt tot) effectieve leerstrategieën, motivatie, uitstelgedrag, focus en gewoontevorming.

In onze begeleiding maken we gebruik van effectieve methodes, waaronder het stellen van doelen, het (h)erkennen van barrières en het samen zoeken naar oplossingen.

Activerende Online Studieomgeving.

Activerende Online Studieomgeving.
Stimulerende online en rijke leeromgeving voor Gepersonaliseerd Leren

Co-Creatie.

Gemaakt met docenten & studenten uit het Hoger Onderwijs.

Doelgericht & resultaatgericht

Al meer dan 2 jaar positieve ervaringen onder 1000+ studenten

NeuroStudent

NeuroStudent is onderdeel van StudentenLerenStuderen. NeuroStudent is in 2018 opgericht door Sjirk (docent) en Koen (oud-student) met als doel om wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische handvatten voor studenten om beter te kunnen leren.

img_project_Home03-5BR8DFM.jpg

Sjirk-Jan Zijlstra

Sjirk staat al jarenlang voor de klas en geeft met passie zijn kennis over het brein door aan zijn studenten. Al sinds 2015 geeft Sjirk lezingen en workshops over leren en sinds 2018 ook als zelfstandige ondernemer. Daarnaast draagt hij via zijn werkzaamheden voor de Hogeschool Utrecht en Vrije Universiteit Amsterdam bij aan het professionaliseren van docenten zodat ook zij in staat zijn studenten te coachen om het meest uit zichzelf te halen. Samen leren we studenten beter studeren.

Koen Stam

Koen is tussen 2018 en 2021 betrokken geweest bij NeuroStudent, onderdeel van Studenten Leren Studeren. In die periode heeft Koen de inzichten die hij als student heeft opgedaan, vewerkt in het Studenten Leren Studeren programma. Voor Koen is het namelijk niet lang geleden dat hij zelf studeerde. In de eerste twee jaar van zijn opleiding moest hij de helft van zijn tentamens herkansen door een verkeerde manier van leren. Hij wist het roer om te gooien en rondde de rest van zijn studie af zonder onvoldoendes.

Vertrouwd door meer dan 1000+ studenten uit het Hoger Onderwijs van Nederland

Chat openen